Këto janë arsyet pse në aeroport stafi di pothuajse gjithçka për ne. Aeroportet shpesh ndihen si vende të huaja me grupet e tyre të rregullave dhe natyrisht, sekreteve. Vetëm njerëzit që punojnë atje e dinë se si funksionojnë vërtet gjërat.

Analizojnë sjelljen tonë. Ata na shohin lakuriq E dinë se sa agresivë jemi. Ata nuk kanë asnjë ide kur bagazhi është në një vend tjetër. Ata kanë qen që kontrollojnë çantat tona. Ushqimi është i gatuar gjatë gjithë kohës. Ata kontrollojnë avionët kur fluturojnë dhe kur parkohen. Nuk u intereson nëse keni vizë në një vend tjetër. Ata e dinë se çfarë kemi pasur në dorë më para.