Ka 12 muaj në një vit dhe ne jemi të bekuar që të lindim në një prej tyre. Por a bën dallim kjo?

Përveç diktimit nëse e festoni ditëlindjen tuaj në nxehtësinë e lartë të verës ose të shtrënguar nën një batanije para një zjarri, me sa duket muaji i lindjes suaj mund të jetë më me ndikim sesa mund të mendoni, transmeton lajmi.net.

Nëse je një fëmijë i dhjetorit kemi disa lajme interesante për ty.

Sipas njoftimeve, dhjetori është statistikisht muaji më i rrallë që lind. Sigurisht, lindja në muajin e fundit të vitit mund të kuptojë që njerëzit janë të paepur në paraqitjen e ditëlindjes tuaj në favor të pazareve të tyre të Krishtlindjeve, por ka shumë arsye të tjera përse duhet të ecësh me një buzëqeshje të madhe në fytyrën tënde.

Këtu janë katër prej tyre:

I riu në klasë- Më shumë gjasa të jetë një dentist- Më shumë ka të ngjarë të shkruajë me të majtën- Të jetosh më gjatë.