Punësimi është një nga prioritetet e qeverisë. Vetë këtë javë janë punësuar 412 persona nga zyra e Punës.

Sipas të dhënave të publikuara nga Zyrat e Punës, vihet re se në Vlorë është dhe numri më i lartë i të punësuarve nga zyra e punës, 63 persona, më pas vjen Elbasani me 55, Tirana me 52, Shkodra 45 persona…etj.

Në total janë 412 të punësuar nga zyra e punës në një javë 27 Korrik-02 Gusht.