Një 40-vjeçare nga Durrësi ka kërkuar ndihmë në polici pasi e dhunon fizikisht dhe psikologjikisht ish-bashkëshortja e burrit.

Shtetasja me inicialet R.M., është pajisur me urdhër mbrojtjejeje pasi është dhunuar nga 32-vjeçarja me inicialet M.K., 32-vjeçe.

Sipas njoftimit te policise, më datë 11.07.2018, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtje së menjëhershme, për shtetasen R.M., vjeçe 40, banues në Durrës, pasi dyshohet se ish bashkëshortja e burrit shtetasja M.K., vjeçe 32, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj.

Materialet i kaluan Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës.

Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, ”Për masat ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.j.j