Janë pikërisht 4 shenja të cilave duhet t’u qëndroni  larg kur janë të dehur, sepse përbëjnë rrezik.
Besoj mund të keni ndonjë përson të afërt me ju që i përket këtyre shenjave: dashi, luani, shigjetari dhe ujori.
1. Dashi
Në  përgjithësi  janë impulsivë, por  të dehur  bëhen edhe më shumë të tillë. Sa më shumë kohë të shpenzoni për ta ngushëlluar, aq më pak kohë keni shpenzuar duke u argëtuar.
2.  Luani
Një luan i dehur ka mundësinë më të mirë për të treguar se është më i miri, ose bosi.
Bëhen të padurueshëm nëse zemërohen kur janë të dehur. Nëse një luan nuk po kënaqet, ka mundësi edhe të shkatërrojë festën në të cilën ndodhet.
3. Shigjetari
Shigjetari është shumë i këndshëm dhe argëtues në përgjithësi, kur është i dehur. Një shigjetar mund të jetë i pari që mund të provojë një pije që një miku i tyre sapo e ka porositur , por mos ia merrni për ters.  Shigjetari është një pijedashës shumë argëtues, edhe pse në kohën kur janë të dehur miqtë mund të bezdisen nga ata. Flasin më shumë se duhet dhe bëjnë premtime që nuk i mbajnë dot.
4.  Ujori
Për fat të keq, nëse një ujor dehet do flasë shumë dhe derisa t’iu bindë se ajo që po ju thotë  është për të mirën tuaj. Gjatë mbrëmjes  mund t’iu kritikojë për mënyrën si jeni veshur, ose t’iu vë në pah se mashkulli që po flirtoni në të vërtetë nuk është edhe aq i mirë./e.e