Gjithmonë ndihmoni meshkujt ta bëjnë momentin sa më të mahnitshëm, pasi që iniciativa juaj është ndër gjërat që ata më së shumti e vërejnë.

Mënyrën se si e lëvizni trupin

Meshkujt nuk ndihen shumë të eksituar kur ju gjithmonë qëndroni të ngurta.

Ata do të mendojnë që keni ndonjë problem personal, ose thjesht nuk dëshironi të bëni seks me të.

Sytë

Sigurohuni që sytë tuaj nuk janë duke i treguar mashkullit diçka që ata nuk dëshirojnë ta dinë.

Jeni dytë lakuriq dhe e shikoni atë poshtë me dyshime? Mos e bëni më këtë!

Frymëmarrja

Meshkujt e dallojnë nëse jeni e eksituar edhe nga frymëmarrja.

Kur jeni depiluar së fundmi apo keni vënë të brendshme të shtrenjta

Këto gjëra tregojnë se keni qenë duke menduar për seks, dhe meshkujve ju pëlqen kjo.j.j