Këto janë 2 shenjat me fat për ditën e sotme .

Peshorja

Do qëndroni më shumë kohë pranë atij që dashuroni sot dhe do keni mundësi të flisni për gjithçka. Në planin financiar duhet të dëgjoni këshillat që do iu japin miqtë.

Ujori

Bashkëpunimi do mbizotërojë gjatë gjithë kësaj dite sot në jetën tuaj në çift. Financat do jenë përgjithësisht të mbrojtura megjithatë tregohuni të matur me shpenzimet e mëdha.