Filmat janë një pjesë e rëndësishme për adhuruesit e tyre.

“Maniakët e filmave” sigurisht që presin çdo herë të ketë prurje të reja dhe ato t’i shijojnë në maksimum.

Megjithëse shpeshherë përzgjedhja e një filmi për ta shikuar nuk është edhe aq e lehtë.

Më poshtë ju sjellim listën e 10 filmave, të cilat nuk duhet t’i leni pa shikuar gjatë muajit nëntor:

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Bohemian Rhapsody

Girl

Widows

The Grinch

Searching for Ingmar Bergman

Shoplifters

The Other Side of the Wind

At
Eternity’s Gate

The Girl in the Spider’s Web.