Yjet e popit mund të kenë mospëlqimet e tyre për këngët që kanë krijuar ndër vite. Edhe pse janë të njohur në të gjithë botën dhe kanë bërë revolucion në muzikë, kanë pretendime se mund të bëjnë akoma më shumë.

Ja hitet që disa këngëtarë të njohur urrejnë nga repertori i tyre, të cilat i kanë pranuar në intervistat ndër vite:

1- The Pretenders – Brass in Pocket

2-Kanye West – Gold Digger

3-Madonna – Like A Virgin

4-R.E.M – Shiny Happy People

5- Radiohead – Creep

6- TLC – Creep

7- Run-D.M.C. – Walk this Way

8- Simple Minds – Don’t You (Forget About Me)

9- A Flock of Seagulls – I Ran

10- Frank Sinatra – Strangers in the Night